Impresszum

Kik vagyunk?

Sooters csapat

Mi a Sootersnél mosollyal dolgozunk!

Tudjuk, milyen fontosak neked az ügyfeleid, hogy egy bátor, merész és újszerű kommunikációval, reklám tárgyal magadhoz láncold őket.

Ha egyedi és praktikus terméket keresel, de nem tudod, hogy és hogyan indulj el, vagy bármilyen segítségre van szükséged keress minket bátran. A klasszikus promóciós termékektől az egyéni, exkluzív reklám ajándékokig fogunk javaslatot tenni, a termékek kiválasztásánál pedig a praktikusság, az ár és a minőség után, az egyediség lesz a kritérium. Jól tudjuk, hogy a valódi élményhez minőségi munkára van szükség, élénk, élethű színekre, tökéletes árnyalatokra, tartósságra.

Technológiánkkal mindenre nyomtatunk. válassz akár extrém tárgyakat is. Nincs film, szita költség, egy darabot is rendelhetsz, kis darabszám esetén is optimális marad az ár/érték arány.

A Sootersnél ezt nyújtjuk neked. Nem csupán tárgyakkal, hanem mosollyal dolgozunk, és szeretnénk mosolyt csalni a te és ügyfeleid arcára is, hísz egy jól kiválasztott ajándékkal megnyerhetjük az ügyfelek bizalmát, fenntarthatjuk érdeklődésüket és pozitív benyomást kelthetünk a cégünkről. Ügyfélszolgálatunkon munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, akár technikai segítségre van szükséged, akár kérdésed vagy észrevételed van.

Központi ügyfélszolgálatuk elérhetőségeit és nyitvatartási idejét itt találod meg.